Uitnodiging Achterhoek WielerSpektakel 2015
AWS-BANNER-BRIEF-2015

Beste BMX'ers in de regio Achterhoek (e.o.),

zondag 22 november gaat het weer gebeuren..

De Achterhoek op zijn kop tijdens het "Achterhoek WielerSpektakel" 2015! En jullie worden bij deze uitgenodigd dit Spektakel mee te beleven! BMX Greenhoppers heeft een BMX programma neergezet en samen met de organisatoren van de Pump Battle U-turn Edition, Rick Koekoek Biketrial en de Masters of Dirt belooft het een waar Spektakel te worden.

Inschrijven voor de BMX Clinic kan (t/m 20 november) via de button op de website www.achterhoekwielerspektakel.nl. Ook kun je hier het programma/tijdschema van de BMX Clinic vinden. Deelname aan deze clinic is gratis, een vrije gift voor Stichting Kanjers voor Kanjers is altijd welkom ;-)

Rijders van 11 jaar en ouder kunnen ook kiezen voor deelname aan de Pump Battle U-turn Edition. Strijden tegen je grote helden uit de BMX en Freestyle, wie wil dat nu niet? Alle informatie hierover is te vinden op www.pumpbattle.com of via de link op www.achterhoekwielerspektakel.nl. Deelname aan deze Battle is 10 euro.

Ben jij 11 jaar of ouder (max.15 jaar) en weet je nog niet zeker of je deel wilt nemen aan de Pump Battle U-turn Edition, meld je dan aan bij de BMX Clinic en geef aan dat je misschien ook deel wilt nemen aan de Battle. Dan weten wij waar we je in kunnen delen bij de BMX Clinic.

We zien je graag de 22ste november tijdens het Achterhoek WielerSpektakel bij De Radstake, Twente 8 7055 BE Heelweg.

Sportieve groet,
Organisatie Achterhoek WielerSpektakel

Hét wielerevenement voor jong en oud, op een unieke lokatie in de Achterhoek