Een kans in de Schans
zondag 25 oktober 2015 13:54   

Wij (leden van de BMX Greenhoppers), hebben laatst een vergadering gehad waar ook het onderdeel Besselinkschans aan bod kwam, nou weten wij niet of jullie op de hoogte zijn wat er daar speelt m.b.t. een nieuwe BMX baan. Even een korte uitleg, de FCCL en de BMX Greenhoppers hebben al verschillende gesprekken gehad met de gemeente, de gemeente heeft geld voor een nieuwe baan neergelegd en er zijn al verschillende tekeningen voor een nieuwe baan ingestuurd (door FCCL en door de BMX Greenhoppers), de baan zou een 5 meter hoge startheuvel krijgen en aan de eisen van een wedstrijdbaan voldoen.

 

Alles is er, we hebben grond en geld het enige waar we nog voor moeten zorgen is dat we toestemming krijgen van de gemeente en dat kan maar op 1 manier, en dat is dat we gaan samenwerken. We hebben gemerkt dat het vooral bij de besturen ligt waardoor het plan niet doorgezet wordt. Wij denken dat we makkelijk kunnen samenwerken, en nu is het initiatief van ons (leden van de BMX Greenhoppers) om samen met leden van de FCCL met de gemeente een gesprek aan te gaan waardoor de gemeente in gaat zien dat wij allemaal goed samen kunnen en dat de leden het allemaal wel door willen zetten maar dat het probleem ligt bij beide besturen. Wij willen dat een gesprek met alleen leden van de FCCL en leden van de Greenhoppers dus zonder besturen..

 

Nu was onze vraag zou jij aan dit plan mee willen werken? Zodat we met ons allen kunnen gaan voor een nieuwe baan! We hebben dit bericht naar meerdere leden van de FCCL gestuurd en hopen dat we er samen uit kunnen komen.


We hopen snel van je te horen, zodat we dit op korte termijn kunnen regelen.


Namens alle rijders van de BMX Greenhoppers..


Ps. Op maandag 26 oktober 2015 is er bij wijndomein Besselinkschans een informatiebijeenkomst over plannen in de Besselinkschans, wij leden van de BMX Greenhoppers zijn hier aanwezig en hopen dat er ook wat FCCL leden aanwezig kunnen zijn zodat we kunnen laten zien dat we het echt graag willen met ons allen.


http://www.besselinkschans.nl/