BMX is te leuk om stil te staan, dit zijn wij:
zaterdag 20 juni 2015 11:55   
Logo-BMX-Greenhoppers-Breed-omdat-bmx-te-leuk-is-om-stil-te-staanBMX Greenhoppers is een vereniging (geen besloten club) die voor BMX wedstrijdrijders van alle leeftijden extra meerwaarde biedt door diverse banen te huren en hierdoor de rijders op een hoger plan probeert te krijgen.
 
BMX Greenhoppers denkt graag mee in de breedtesport, net als in mogelijkheden voor eventuele topsport, mocht daar behoefte aan zijn.
 
BMX Greenhoppers staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de fietscross sport en werkt graag samen met andere BMX verenigingen om hun rijd(st)ers te kunnen laten groeien in hun ontwikkelingen als sporter en mens.
 
BMX Greenhoppers biedt naast het wedstrijdseizoen een aanvullende indoor-training bij Fit in in Varsseveld. Dit is een op maat geschreven programma en is toegankelijk voor leden en trainingsleden van BMX Greenhoppers tegen een gereduceerd tarief en vindt voornamelijk plaats in de winter.
 
BMX Greenhoppers draagt in de wielersport haar steentje bij d.m.v. gekwalificeerde trainers, juryleden en baancommissarissen en ondersteunt bij afdelings-, nationale, -internationale wedstrijden en goede doelen waarbij kinderen centraal staan die beperkt kunnen sporten.
 
BMX Greenhoppers kenmerkt zich door:
- plezier op de eerste plaats
- een open bestuursbeleid
- korte lijnen
- wedstrijdgerichte insteek
- nauwe binding met de leden
- inspraak van een ieder
- inzet van een ieder
- zeer nauwkeurige en up-to-date kennis van regels binnen de BMX